maniek99 Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Tak jak w temacie zamierzam złożyć model Airfix 50156 D-Day The Sea Assault Gift Sea (http://www.mojehobby.pl/products/D-Day-The-Sea-Assault-Gift-Sea.html) jest to mój pierwszy model tego typu od czego zacząć nigdy wcześniej nie składałem modelu z dioramą najbardziej ciekawi mnie jak pomalować realistycznie plaże i ocean każda porada się przyda gdyż jestem nowy w tego typu tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Nie licz na to że ktoś będzie poświęcał swój czas na tego typu szkolenia. Wszelkie informacje są dostępne w necie , wystarczy poszukać ! Jeżeli otworzysz wątek warsztatowy i pokażesz co ,czym i jak robisz to myślę że koledzy na pewno pomogą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek99 Napisano 11 Października 2016 Autor Share Napisano 11 Października 2016 No cóż tak też myślałem ale na pewno gdy już zakupię model to spytam o porady ponownie i wrzuca jakieś fotki z narzędziami którymi pracuję może to pomoże w napisaniu dobrej rady lub odpowiedzi co do składnia i malowania modelu w każdym razie póki co temat zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Jeżeli można Ci coś poradzić to kup sobie coś prostszego i większej skali niż 1/72 np. 1/35 .Załóż warsztat w dziale dioramy i działaj. Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi