bigmodel Napisano 15 Maja 2018 Autor Share Napisano 15 Maja 2018 Powoli coś tam się dłubie. Pewne poprawki w "Oku" sobie już daruje, pojawią się w Shadow i w Wiedźminie. W wolnej chwili udało mi się zrobić, przedni panel w wieży, którego nie ma w modelu. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 1 Lipca 2018 Autor Share Napisano 1 Lipca 2018 Witam. Powoli coś tam się dłubie, poprawki, montaż nowych części i tak cały czas Finalna ścianka działowa silnika Oraz odlew, żeby nie bawić się w przyszłości w to samo W głębi widać zmontowany na sucho kanał nawiewu doprowadzający powietrze do skrzynki z akumulatorami. Muszę jeszcze rozrysować do wytrawienia ryflowane płyty podłogi w przedziale kierowcy. Bo będą mocno widoczne w Rosomakach- M3 z OSS czy WRT lub WEM. Przerobiłem również samą skrzynkę na akumulatory, bo mi nie dawała spokoju. Zostały do wygięcia z drutu i doklejenia uchwyty. Teraz czas na najgorsze, czyli pasowanie silnika w komorze i montaż przewodów i inych detali. Cdn ... Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi