taltos1 Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Witam, przedstawiam moje najnowsze dzieło - PzKpfw. 35(t) Modelik malowany pędzlami, skala oczywiście 1/72. Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Narzędzia, oprócz łopaty spały się z resztą, brak budzenia, ale model wykonany ok. FtP ma swoje ograniczenia, ale jako poligon doświadczalny jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted October 24, 2016 Author Share Posted October 24, 2016 brak budzenia Dałem delikatny wash i pigmenty, ale chyba za mało bo są prawie niewidoczne... Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 Witam, pierwsza wersja mi się średnio podobała, więc troszkę podziałałem... Ale moja kobitka mnie podpuściła aby jeszcze bardziej go upaprać... I papranie wymknęło się z pod kontroli... No nic, tak modelik finalnie wygląda Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Pierwsze poprawki było ok... po drugich już znacznie gorzej... Nie trzeba było słuchać Kobiety . Jest poligon do działań i nauka na przyszłość . Zrobienie odpowiedniego brudzenia to kwestia wprawy... i doświadczenia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 Pierwsze poprawki było ok... po drugich już znacznie gorzej... Po pierwszej poprawce wyglądał tak jak zazwyczaj robię, druga to była próba zrobienia modelu inaczej... Ale jak widać słabo mi to wychodzi i na razie raczej będę robił po swojemu. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon J Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 No pierwsza poprawka była bardzo ok, druga "nie ufaj nigdy kobiecie" ;) Też mam teraz tego szkraba na warsztacie, jeszcze ze 2 dni i galerie walnę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted November 1, 2016 Author Share Posted November 1, 2016 Też mam teraz tego szkraba na warsztacie, jeszcze ze 2 dni i galerie walnę. To czekam na galerię Twojego modelu Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Ładny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted November 25, 2016 Author Share Posted November 25, 2016 Ładny! Dzięki, a która wersja Ci się podoba? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Ładny! Dzięki, a która wersja Ci się podoba? Pozdro Chodzi o to czy przed brudzeniem czy po? Ładniej wyglądał prze tym drugim brudzeniem. Po tym wygląda trochę mniej naturalnie. Aczkolwiek wygląda przyzwoicie, ładnie pomalowany, sklejony czysto i schludnie Jak na tą skalę to Pozdrawiam Jakub! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 Ładniej wyglądał prze tym drugim brudzeniem. A mojej kobitce podoba się wersja ostatnia, i weź tu zrozum kobiety Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Ładniej wyglądał prze tym drugim brudzeniem. A mojej kobitce podoba się wersja ostatnia, i weź tu zrozum kobiety Pozdro Zależy jaki kto ma gust:) Modelarz też patrzy na model inaczej (realizm i te sprawy ) Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon_fighter Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Moim zdaniem warto wyeksponować koła i gąsienice, jak również kawałek zapasowej zamontowanej za wydechem trochę się zlewają z całością modelu. Ale to kwestia gustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts