taltos1 Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Witam, przedstawiam moje najnowsze dzieło - PzKpfw. 35(t) Modelik malowany pędzlami, skala oczywiście 1/72. Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Narzędzia, oprócz łopaty spały się z resztą, brak budzenia, ale model wykonany ok. FtP ma swoje ograniczenia, ale jako poligon doświadczalny jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 brak budzenia Dałem delikatny wash i pigmenty, ale chyba za mało bo są prawie niewidoczne... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Witam, pierwsza wersja mi się średnio podobała, więc troszkę podziałałem... Ale moja kobitka mnie podpuściła aby jeszcze bardziej go upaprać... I papranie wymknęło się z pod kontroli... No nic, tak modelik finalnie wygląda Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Pierwsze poprawki było ok... po drugich już znacznie gorzej... Nie trzeba było słuchać Kobiety . Jest poligon do działań i nauka na przyszłość . Zrobienie odpowiedniego brudzenia to kwestia wprawy... i doświadczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Pierwsze poprawki było ok... po drugich już znacznie gorzej... Po pierwszej poprawce wyglądał tak jak zazwyczaj robię, druga to była próba zrobienia modelu inaczej... Ale jak widać słabo mi to wychodzi i na razie raczej będę robił po swojemu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon J Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 No pierwsza poprawka była bardzo ok, druga "nie ufaj nigdy kobiecie" ;) Też mam teraz tego szkraba na warsztacie, jeszcze ze 2 dni i galerie walnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Też mam teraz tego szkraba na warsztacie, jeszcze ze 2 dni i galerie walnę. To czekam na galerię Twojego modelu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 25 Listopada 2016 Share Napisano 25 Listopada 2016 Ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Listopada 2016 Autor Share Napisano 25 Listopada 2016 Ładny! Dzięki, a która wersja Ci się podoba? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Ładny! Dzięki, a która wersja Ci się podoba? Pozdro Chodzi o to czy przed brudzeniem czy po? Ładniej wyglądał prze tym drugim brudzeniem. Po tym wygląda trochę mniej naturalnie. Aczkolwiek wygląda przyzwoicie, ładnie pomalowany, sklejony czysto i schludnie Jak na tą skalę to Pozdrawiam Jakub! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Listopada 2016 Autor Share Napisano 26 Listopada 2016 Ładniej wyglądał prze tym drugim brudzeniem. A mojej kobitce podoba się wersja ostatnia, i weź tu zrozum kobiety Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Ładniej wyglądał prze tym drugim brudzeniem. A mojej kobitce podoba się wersja ostatnia, i weź tu zrozum kobiety Pozdro Zależy jaki kto ma gust:) Modelarz też patrzy na model inaczej (realizm i te sprawy ) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon_fighter Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Moim zdaniem warto wyeksponować koła i gąsienice, jak również kawałek zapasowej zamontowanej za wydechem trochę się zlewają z całością modelu. Ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi