tornado Napisano 9 Maja 2006 Share Napisano 9 Maja 2006 63 Chevy Lowrider - Revell/Monogram - skala 1:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 9 Maja 2006 Share Napisano 9 Maja 2006 Faja bryczka No i oczywiście perfekcyjne wykonana dobra robota tornado Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 9 Maja 2006 Share Napisano 9 Maja 2006 e jo bejbe.. du ju łona rajd łit mi?? So komon dżamp in Respect po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Maja 2006 Share Napisano 9 Maja 2006 jest poprostu swietny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Maja 2006 Autor Share Napisano 15 Maja 2006 Dzięki za słowa uznania Jako że jeżdżę na konkursy modelarskie, a ostatnio byłem na festiwalu w Żywcu ( 12-13-14/05/2006r.), to wypadałoby się pochwalić wyróżnieniem w kategorii - samochody osobowe cywilne ( konkurs odbył się bez podziału na 1,2 i 3 miejsce). [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 15 Maja 2006 Share Napisano 15 Maja 2006 NAPRODUKUJESZ , NAPRODUKUJESZ , to nie dziwota że Cię nagrodzą A teraz poważnie - Gratulacje Andrzejku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Maja 2006 Share Napisano 15 Maja 2006 Gratulacje Nic dziwnego, że nagrodzili cię za tak piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 Ja tez sie dolaczam do gratulacji, zasluzyles na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 no, no poprostu super, ale wkrotce ja tez cos pokaze. on jest zrobiony z metalu czy z plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Maja 2006 Autor Share Napisano 16 Maja 2006 no, no poprostu super, ale wkrotce ja tez cos pokaze. on jest zrobiony z metalu czy z plastiku? Oczywiście że z plastiku, w archiwum znajduje sie relacja z jego budowy: viewtopic.php?t=462 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 tego to nie zauwazylem pozdrawiam wojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 Kozacki, ale moglby byc pancerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 ROBISZ ŁADNE CIĘŻARÓWKI I OSOBOWE AUTA TEŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi