Szymon J Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Witam, Chciałbym zaprezentować mój ostatni szybki ulepek z serii Wrzesień 1939. Jest to troszkę fantazja na temat niepodparta faktami historycznymi. Teraz można się pastwić. Pozdrawiam, Szymon Cytuj
Szymon J Napisano 4 Listopada 2016 Autor Napisano 4 Listopada 2016 Fotki na innym serwerze (nie potrafię edytować poprzedniego postu) Cytuj
SławekK Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Zastosowałeś dużo technik modelarskich, ale trochę przesadzałeś z brudzeniem . Moim zdaniem najgorzej wyszły te "trawy" - wygląda jakby wyjechał ze stogu siana . Reszta brudzenia byłaby ok, ale właśnie dla takich modeli potrzebna jest podstawka, żeby "uzasadnić" terenem wygląd pojazdu... jak zrobisz bardzo "brudną" podstawkę, to model zyska uzasadnienie . Cytuj
pedzelek Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 jak na taka skalę to ładnie zasyfiony. Może nawet za mocno. Więcej trawy na gąskach i mniej na pancerzu i powinno być lepiej. I przede wszystkich krótszej trawy w tej skali. Cytuj
Szymon J Napisano 5 Listopada 2016 Autor Napisano 5 Listopada 2016 Moim zdaniem najgorzej wyszły te "trawy" - wygląda jakby wyjechał ze stogu siana . Nie ukrywam trefiłeś z tym stogiem siana, w założeniu jest to siano akurat ten model nie zasłużył na podstawkę chociaż nawet mam ją przed oczyma cały czas, ale zostanie ona w sferze fantazji (chyba, że będę robił podstawkę pod M5A1 i przy okazji klepnę bazę a od bazy to już z górki) Cytuj
taltos1 Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Co jest z tym photobucketem, foty w pierwszym poście znowu się pojawiły... Twój modelik o wiele lepiej się prezentuje niż mój, jednak z brudzeniem troszkę Cię chyba poniosło... Pozdro Cytuj
spiton Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 bardzo przyzwoicie wyglada ten modelik. Producen chyba bardzo sprytnie zrobił gaski, co zawsze w tej skali jest problemem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi