Mikele Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Szukałem na necie info o jakimkolwiek modelu szturmowca z RPA, i jedyne co znalazłem to to: http://www.fortunecity.com/meltingpot/portland/971/Inbox/q-s/rooivalk-i.htm Czy nie ma naprawdę żadnego innego modelu? Cena ok. 70 Euro trochę mnie dobija, a planuję wykonać kolekcję śmigłowców szturmowych w tej skali (mam już PAH-2 i AH-1G) i także Rooivalka mam w planach, ale ta cena naprawdę mnie rozwala. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazee Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Chyba się nie spotkałem nigdy z modelem tego śmigłowca. W dodatku ten tutaj po opisie na pudełku wydaje się być modelem żywicznym. Może bardziej obyci koledzy powiedzą coś więcej. Sam też mam w planach kolekcje śmigłowców w 1:72, jednak nie tylko szturmowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi