sbb Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Witam przygotowuję się do realizacji następnego pomysłu,który polega na częściowym odtworzeniu momentu ataku na Pearl Harbor. Wielkość makiety ok.20m.kw. skala1/700 .widok na makietę będzie wymuszony poprzez wbudowane okno imitujące wnętrze atakującego myśliwca. Mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w internecie można wyszukać mapkę lub informacje o rozmieszczeniu floty w porcie w chwili ataku. Żeby się uwiarygodnić to moje niektóre dotychczasowe realizacje można obejrzeć na strone www.mikroskala.eu /galeria pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 "Burza nad Pacyfikiem" tom 1 Flisowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Witam przygotowuję się do realizacji następnego pomysłu,który polega na częściowym odtworzeniu momentu ataku na Pearl Harbor.Wielkość makiety ok.20m.kw. skala1/700 .widok na makietę będzie wymuszony poprzez wbudowane okno imitujące wnętrze atakującego myśliwca. Mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w internecie można wyszukać mapkę lub informacje o rozmieszczeniu floty w porcie w chwili ataku. Żeby się uwiarygodnić to moje niektóre dotychczasowe realizacje można obejrzeć na strone www.mikroskala.eu /galeria pozdrawiam Marek Google ? http://ww2live.com/sites/default/files/imegenes/map%20pearl%20harbor%201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbb Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 Dzięki Adrian właśnie czegoś takiego szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Będzie z tego warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbb Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Nie zawsze pamiętam o robieniu zdjęć na bieżąco ale postaram się. Ostatnią makietę jaką robiłem to armata Dora 1/35 w Darłowie podczas wizyty Hitlera i nie zrobiłem ani jednego zdjęcia. Nie ukrywam że mam problem z zamieszczeniem zdjęć na forum.Kiedyś próbowałem ale nie wyszło dlatego podaję linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Łał będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi