sbb Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Witam przygotowuję się do realizacji następnego pomysłu,który polega na częściowym odtworzeniu momentu ataku na Pearl Harbor. Wielkość makiety ok.20m.kw. skala1/700 .widok na makietę będzie wymuszony poprzez wbudowane okno imitujące wnętrze atakującego myśliwca. Mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w internecie można wyszukać mapkę lub informacje o rozmieszczeniu floty w porcie w chwili ataku. Żeby się uwiarygodnić to moje niektóre dotychczasowe realizacje można obejrzeć na strone www.mikroskala.eu /galeria pozdrawiam Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 "Burza nad Pacyfikiem" tom 1 Flisowskiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Witam przygotowuję się do realizacji następnego pomysłu,który polega na częściowym odtworzeniu momentu ataku na Pearl Harbor.Wielkość makiety ok.20m.kw. skala1/700 .widok na makietę będzie wymuszony poprzez wbudowane okno imitujące wnętrze atakującego myśliwca. Mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w internecie można wyszukać mapkę lub informacje o rozmieszczeniu floty w porcie w chwili ataku. Żeby się uwiarygodnić to moje niektóre dotychczasowe realizacje można obejrzeć na strone www.mikroskala.eu /galeria pozdrawiam Marek Google ? http://ww2live.com/sites/default/files/imegenes/map%20pearl%20harbor%201.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbb Posted November 28, 2016 Author Share Posted November 28, 2016 Dzięki Adrian właśnie czegoś takiego szukałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Szczepan Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Będzie z tego warsztat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbb Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Nie zawsze pamiętam o robieniu zdjęć na bieżąco ale postaram się. Ostatnią makietę jaką robiłem to armata Dora 1/35 w Darłowie podczas wizyty Hitlera i nie zrobiłem ani jednego zdjęcia. Nie ukrywam że mam problem z zamieszczeniem zdjęć na forum.Kiedyś próbowałem ale nie wyszło dlatego podaję linki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Łał będzie ciekawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts