sbb Napisano 27 Listopada 2016 Napisano 27 Listopada 2016 Witam przygotowuję się do realizacji następnego pomysłu,który polega na częściowym odtworzeniu momentu ataku na Pearl Harbor. Wielkość makiety ok.20m.kw. skala1/700 .widok na makietę będzie wymuszony poprzez wbudowane okno imitujące wnętrze atakującego myśliwca. Mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w internecie można wyszukać mapkę lub informacje o rozmieszczeniu floty w porcie w chwili ataku. Żeby się uwiarygodnić to moje niektóre dotychczasowe realizacje można obejrzeć na strone www.mikroskala.eu /galeria pozdrawiam Marek Cytuj
ESP Napisano 27 Listopada 2016 Napisano 27 Listopada 2016 "Burza nad Pacyfikiem" tom 1 Flisowskiego. Cytuj
Adrianowro Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 Witam przygotowuję się do realizacji następnego pomysłu,który polega na częściowym odtworzeniu momentu ataku na Pearl Harbor.Wielkość makiety ok.20m.kw. skala1/700 .widok na makietę będzie wymuszony poprzez wbudowane okno imitujące wnętrze atakującego myśliwca. Mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w internecie można wyszukać mapkę lub informacje o rozmieszczeniu floty w porcie w chwili ataku. Żeby się uwiarygodnić to moje niektóre dotychczasowe realizacje można obejrzeć na strone www.mikroskala.eu /galeria pozdrawiam Marek Google ? http://ww2live.com/sites/default/files/imegenes/map%20pearl%20harbor%201.jpg Cytuj
sbb Napisano 28 Listopada 2016 Autor Napisano 28 Listopada 2016 Dzięki Adrian właśnie czegoś takiego szukałem. Cytuj
sbb Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Napisano 6 Grudnia 2016 Nie zawsze pamiętam o robieniu zdjęć na bieżąco ale postaram się. Ostatnią makietę jaką robiłem to armata Dora 1/35 w Darłowie podczas wizyty Hitlera i nie zrobiłem ani jednego zdjęcia. Nie ukrywam że mam problem z zamieszczeniem zdjęć na forum.Kiedyś próbowałem ale nie wyszło dlatego podaję linki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi