hamp Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Nie wiem czy już to było: http://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/romanian-iar-80-1-48-11005/modele-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gieras Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Czy ktoś może miał już ten model w rękach i może coś powiedzieć o jego jakości? Czyli czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Co do strony merytorycznej tego modelu nie będę się wypowiadał. Z tego, co czytałem, to jest jakiś problem z podwoziem. Bez przeróbek można wykorzystać tylko 1 pudełkowe malowanie. W ramkach wszystko wygląda ładnie. Elementy wykonane są z szarego matowego plastiku. Wszystko odlane jest czysto, bez przesunięć. Osłona kabiny krystalicznie czysta. Ogólnie model jest bardzo prosty, co można uznać zarówno z zaletę, jak i wadę. Czy warto? Według mnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi