hamp Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Nie wiem czy już to było: http://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/romanian-iar-80-1-48-11005/modele-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gieras Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Czy ktoś może miał już ten model w rękach i może coś powiedzieć o jego jakości? Czyli czy warto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIRO Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Co do strony merytorycznej tego modelu nie będę się wypowiadał. Z tego, co czytałem, to jest jakiś problem z podwoziem. Bez przeróbek można wykorzystać tylko 1 pudełkowe malowanie. W ramkach wszystko wygląda ładnie. Elementy wykonane są z szarego matowego plastiku. Wszystko odlane jest czysto, bez przesunięć. Osłona kabiny krystalicznie czysta. Ogólnie model jest bardzo prosty, co można uznać zarówno z zaletę, jak i wadę. Czy warto? Według mnie tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts