Sklejacz001 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Witam.Standard prosto z pudełka plus blaszki z Tamiya na wieżowe kosze i malowany farbami Tamiya. Jeszcze zostało pomalować detale i potem biedronka z washem. Kamuflaż wykonany z ręki. CDN . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Malowanie w mojej opinii wyszło dobrze. Z technicznej strony. Merytorycznie kompletnie się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Też się nie znam, ale mi się podoba... Czy aby gąski "na przodzie" w szczególności nie siedzą za luźno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Są za luźno ponieważ to guma. A nie mogę nigdzie znaleźć plastikowych do leoparda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Bronco robi plastikowe ale nie wiem jak dzisiaj z dostępnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Będzie polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Nie. Nie będzie Polski a Niemiecki. Nie wykonuję Polskiego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Sklep Exito sprowadza Ja tam kupywalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Sklep Exito sprowadza Ja tam kupywalem Dzięki za info ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Kamo bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Zawsze morzem je skrócić Jeśli dajesz fartuchy boczne to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Zawsze morzem je skrócić Jeśli dajesz fartuchy boczne to będzie ok To samo już wcześnie wymyśliłem ;) Kamo bajka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Jeśli jeszcze cie interesują gąski to zajrzyj do działu sprzadazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Jeśli jeszcze cie interesują gąski to zajrzyj do działu sprzadazy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi