mikemc Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Witam Na ostatnim Paprykarzu nabyłem taki modelik jako mała odskocznia od większych projektów. Spasowanie części jest dalekie od ideału i trochę trzeba się pobawić Miliputem. Figurki malowane aero - akrylami. Koń cieniowany farbami olejnymi a "ludziki" to trochę farb olejnych, a trochę "suchego pędzla". Jest to moja pierwsza figurka jako taka w tak małej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 Świetna praca, podoba mi się .. Ja właśnie przymierzam się do MB 35114 a bardziej na "trójpaka" ICM z żołnierzami CK na motywach ataku naszych z 100 pułku na wzgórze Pustki nad Łużną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi