Szymon J Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Czołem, Jakiś czas temu popełniłem Tigera ze Zvezdy, kto był w Poznaniu pewnie widział. Nie podobał mi się więc pod wpływem magii świąt dostał nowe wcielenie: Pozdrawiam, Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Bardzo ładny. A śnieg z czego robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 jak na skalę 1/72 to całkiem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 jak na skalę 1/72 to całkiem fajnie A co to znaczy ? Skala 1:72 jest jakaś "specjalna" ? Albo coś jest "fajne" albo nie jest, albo jest dobrze i estetycznie wykonane albo nie i skala nie ma tu nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Hiwis, generalnie i mi się wydaje, że mniejsza skala wymusza większej dokładności czy też staranności aby to wyglądało. Niemniej jednak zgadzam się, że w każdej skali te same umiejętności czys taranność wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 wg. mnie w mniejszej skali trudniej wykonać pewne rzeczy niż w skali 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Jedne trudniej inne łatwiej ;) Ale cytowane stwierdzenie wg mnie można interpretować : - "Tak w ogóle to jest do D... ale jak na "72" to już ujdzie" - "Ogólnie to modele w "72" są wykonane do D... ale ten jest wyjątkowo fajny" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 to twoje zdanie./ Moje jest takie i tyle. filozof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon J Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2016 Bardzo ładny. A śnieg z czego robiłeś? Śnieg jest z sody oczyszczonej na wikolu, większe zaspy z gipsu a na to dopiero soda z wikolem. btw. Też ogólnie mam problem z interpretacją stwierdzenia "jak na taką skale to spoko", ale przyjmuję wersję "Nie lubię tej skali ale ten model w sumie wygląda spoko i nie wypala oczu jak się go ogląda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Każda skala ma swoje wady i zalety. Ja przeskoczyłem właśnie na tą ze względu na miejsce. Model ten widziałem już na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi