mar1968 Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Witam wszystkich Modelarzy. Przywitam się w odpowiednim dziale. A teraz mam jedno pytanie. Mam dwa modele samochodów w skali 1:18. Oba to Porsche. Pierwszy to 911 grupa A z firmy Otto, drugi 959 (firmy TSM), który wygrał w Dakarze w 1986 roku. To wstęp. W obu są zestawy kalkomanii które trzeba nałożyć samemu. Bo jacyś poprawni politycznie debile nie nakleili wszystkiego w fabryce. Jak to zrobić? Proszę o dokładne porady, bo ja niestety modelarstwo znam tylko z tego forum (jako dziecko coś sklejałem, ale to było bardzo dawno temu). Z góry bardzo dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Polecam dokładnie przeczytać http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=22731 Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 viewtopic.php?f=104&t=22731 Tu masz wszystko. Wystarczy poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Bardzo w skrócie i bardzo dla początkujących by Tamiya i z filmikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi