Gość Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 Jak w temacie proponuje przedstawic swoje modelarskie oczekiwania. Oto moja skromna lista zyczen: Fregata Krivak Fregata typ 123 Brandenburg Fregata typ 22 Cornwall Niszczyciel typ 42 Sheffield Krazownik Kara Cytuj
Jędrek Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 moje najbardziej modelarskie oczekiwanie w tej skali zostało już spełnione w najnowszych zapowiedziach (Kirov) w dalszych oczekiwaniach z chęcią przywitam wszelkie rosyjskie powojenne konstrukcje (każda mnie ucieszy i nie zapominajmy o o.p.), zwłaszcza mniej bojowe niż niszczyciele czy krążowniki i mniej popularne ot taka Berezyna na przykład a tak przyziemnie to Krivak tak i owszem, i może się go doczekamy do kompletu od Trumpka ale to pewnie w dalszych latach z drugiej strony barykady to typ 42 by mnie bardzo ucieszył oraz OHP tak by można było przerobić na polską fregatę ze starszych to oczywiście kolejne o.p., jakiś włoski krążownik z IIWS z chęcią bym ujrzał, coś z brytyjskich niszczycieli tak by znów można było zrobić polski okręt drugowojenny w tym okresie jest sporo ciekawych tematów a z jeszcze starszych to mam nadzieję, że Zvezda nie poprzestanie na jednym Wariagu (Borodino to wypraski EE) i wypuści jeszcze jakiś model w tym stylu Jędrek Cytuj
Maciej Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 HMS "Vanguard" i "Conte di Cavour" - bo mało popularne a ciekawe... WWII oczywiście, choć dla Vanguard'a nie jest to zbyt precyzyjne określenie. W ogóle w tej skali jest spore pole do popisu. Pozdrawiam, Maciej Cytuj
Sunspot Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Ja bym chciał mieć pełną kolekcję polskich niszczycieli, w tej samej skali (1:400) i z plastiku. Najbardziej chciałbym kupić Pioruna. Orkan czy Garland też byłyby bardzo mile widziane. Poza tym niezły model Admirala Hippera też by się przydał. Cytuj
Wallace Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 A ja szukam "malusiego" Typhoonika w 1/350 (jeśli nie będzie go w Martoli, to tylko prywatne aukcje). A uogólniając, dołączam się do Jędrka, każdy nowy O.P. ucieszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi