Gość Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Jak w temacie proponuje przedstawic swoje modelarskie oczekiwania. Oto moja skromna lista zyczen: Fregata Krivak Fregata typ 123 Brandenburg Fregata typ 22 Cornwall Niszczyciel typ 42 Sheffield Krazownik Kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 moje najbardziej modelarskie oczekiwanie w tej skali zostało już spełnione w najnowszych zapowiedziach (Kirov) w dalszych oczekiwaniach z chęcią przywitam wszelkie rosyjskie powojenne konstrukcje (każda mnie ucieszy i nie zapominajmy o o.p.), zwłaszcza mniej bojowe niż niszczyciele czy krążowniki i mniej popularne ot taka Berezyna na przykład a tak przyziemnie to Krivak tak i owszem, i może się go doczekamy do kompletu od Trumpka ale to pewnie w dalszych latach z drugiej strony barykady to typ 42 by mnie bardzo ucieszył oraz OHP tak by można było przerobić na polską fregatę ze starszych to oczywiście kolejne o.p., jakiś włoski krążownik z IIWS z chęcią bym ujrzał, coś z brytyjskich niszczycieli tak by znów można było zrobić polski okręt drugowojenny w tym okresie jest sporo ciekawych tematów a z jeszcze starszych to mam nadzieję, że Zvezda nie poprzestanie na jednym Wariagu (Borodino to wypraski EE) i wypuści jeszcze jakiś model w tym stylu Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 HMS "Vanguard" i "Conte di Cavour" - bo mało popularne a ciekawe... WWII oczywiście, choć dla Vanguard'a nie jest to zbyt precyzyjne określenie. W ogóle w tej skali jest spore pole do popisu. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Ja bym chciał mieć pełną kolekcję polskich niszczycieli, w tej samej skali (1:400) i z plastiku. Najbardziej chciałbym kupić Pioruna. Orkan czy Garland też byłyby bardzo mile widziane. Poza tym niezły model Admirala Hippera też by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 A ja szukam "malusiego" Typhoonika w 1/350 (jeśli nie będzie go w Martoli, to tylko prywatne aukcje). A uogólniając, dołączam się do Jędrka, każdy nowy O.P. ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi