drago101 Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Zwracam się z pytaniem do znawców tematu. Dragon 6796 - ISU-152-2 155mm BL-10 Cannon? Czy model ten pozwala na wykonanie w miarę prawidłowej zgodnej z oryginałem miniatury klasycznego ISU-152 z haubico-armatą 152 mm? W zestawie jest dodatkowe jarzmo z osłoną na oko zgodną z klasycznym seryjnym pojazdem. Czy dodanie metalowej lufy rozwiąże problem? Model Dragona to gwiazda od osoby nie znającej całkowicie tematu. ISU ze 152 może, a nawet powinno zamieszkać na mojej półce. Te z BL-10 mnie nie interesuje! Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Czy model ten pozwala na wykonanie w miarę prawidłowej zgodnej z oryginałem miniatury klasycznego ISU-152 z haubico-armatą 152 mm? W zestawie jest dodatkowe jarzmo z osłoną na oko zgodną z klasycznym seryjnym pojazdem. Czy dodanie metalowej lufy rozwiąże problem? Da radę, metalowa lufa leczy temat albo ... Dragonowski ISU-122 miał w pudełku wypraski z jarzmem i lufą do ISU-152 - jak cos posiadam takowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2016 Czyli nie ma problemu. Dziękuję i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi