drago101 Napisano 25 Grudnia 2016 Napisano 25 Grudnia 2016 Zwracam się z pytaniem do znawców tematu. Dragon 6796 - ISU-152-2 155mm BL-10 Cannon? Czy model ten pozwala na wykonanie w miarę prawidłowej zgodnej z oryginałem miniatury klasycznego ISU-152 z haubico-armatą 152 mm? W zestawie jest dodatkowe jarzmo z osłoną na oko zgodną z klasycznym seryjnym pojazdem. Czy dodanie metalowej lufy rozwiąże problem? Model Dragona to gwiazda od osoby nie znającej całkowicie tematu. ISU ze 152 może, a nawet powinno zamieszkać na mojej półce. Te z BL-10 mnie nie interesuje! Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Cytuj
tompac Napisano 25 Grudnia 2016 Napisano 25 Grudnia 2016 Czy model ten pozwala na wykonanie w miarę prawidłowej zgodnej z oryginałem miniatury klasycznego ISU-152 z haubico-armatą 152 mm? W zestawie jest dodatkowe jarzmo z osłoną na oko zgodną z klasycznym seryjnym pojazdem. Czy dodanie metalowej lufy rozwiąże problem? Da radę, metalowa lufa leczy temat albo ... Dragonowski ISU-122 miał w pudełku wypraski z jarzmem i lufą do ISU-152 - jak cos posiadam takowa. Cytuj
drago101 Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Napisano 25 Grudnia 2016 Czyli nie ma problemu. Dziękuję i pozdrawiam ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi