Melnikov Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Czołem. Pierwszy model tego roku. Moje pierwsze wrażenia z tą serią są na tyle pozytywne, że mam w planach zakupić wszystkie modele tego wydawnictwa i co jakiś czas, w ramach przerwy między dużymi modelami je robić. Zastanawiam się, czy nie przesadziłem z tłumikiem? ;P Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 Model ładny, a z tłumikiem przesadziłeś. Po pierwsze ta rdza jak na mój gust to za jasna. Jak chcesz cały zardzewiały to pomaluj go na ciemny brąz i potem delikatnie pigmentami dla urozmaicenia koloru. Ale moim zdaniem lepszy byłby kolor bazowy i lekkie rdzawe ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 Tłumik tak jak napisał bazylms Reszta SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi