dziadek1982 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek1982 Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 No i tak to miej więcej wygląda. Drugi model który dodałem na forum(który odważyłem się dodać). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek1982 Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 Jakieś opinie? Jak się podoba? Co poprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toled Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 A) Nie pisać postu pod postem B) Widzę czysto sklejony, schludny model. Jak na drugi - bardzo dobrze, możesz nad następnymi myśleć, by pogłębiać linie podziału (przed malowaniem! ) i zapuścić w nie "wash" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
isz007 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 A) Nie pisać postu pod postemB) Widzę czysto sklejony, schludny model. Jak na drugi - bardzo dobrze, możesz nad następnymi myśleć, by pogłębiać linie podziału (przed malowaniem! ) i zapuścić w nie "wash" . Tak właśnie jak wyżej, "wash" przydał by się na kilku innych elementach.... Ładny Garbus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekVW Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 właśnie jestem na etapie sklejanie tego modeliku. Pierwszy po 16 latach przerwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Bardzo ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Ładnie się prezentuje. Poglebil bym linie a wash jak tam uważasz czasami czarne linke wyglądają słabo i nienaturalnie. Linie pogłębiałbym przed położeniem podkladu A te chromy to fabryczne czy czymś robiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts