dziadek1982 Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek1982 Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2017 No i tak to miej więcej wygląda. Drugi model który dodałem na forum(który odważyłem się dodać). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek1982 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 Jakieś opinie? Jak się podoba? Co poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 A) Nie pisać postu pod postem B) Widzę czysto sklejony, schludny model. Jak na drugi - bardzo dobrze, możesz nad następnymi myśleć, by pogłębiać linie podziału (przed malowaniem! ) i zapuścić w nie "wash" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 A) Nie pisać postu pod postemB) Widzę czysto sklejony, schludny model. Jak na drugi - bardzo dobrze, możesz nad następnymi myśleć, by pogłębiać linie podziału (przed malowaniem! ) i zapuścić w nie "wash" . Tak właśnie jak wyżej, "wash" przydał by się na kilku innych elementach.... Ładny Garbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekVW Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 właśnie jestem na etapie sklejanie tego modeliku. Pierwszy po 16 latach przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Ładnie się prezentuje. Poglebil bym linie a wash jak tam uważasz czasami czarne linke wyglądają słabo i nienaturalnie. Linie pogłębiałbym przed położeniem podkladu A te chromy to fabryczne czy czymś robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi