GIUSEPPE Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 LIM-2, skala 1:72, firma EDUARD, lufy i pitot od MASTERA. html][/url] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 zgodze sie z RAV-em - przebarwienia moze troche zbyt mocne, ale model - pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinkedziak Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Cześć ! Mam pytanie. Jak zrobiłeś te przebarwienia ? JA tak nie potrafię. Są rewelacyjne, no i cały model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Patrząc na zamiłowanie do brudzenia i przebarwień (które nota bene są technicznie bez zarzutu) to myślę, że kolega powinien przerzucić się na pancerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2017 Mam tylko jedno zdjęcie Lima (nie mój temat) i tam jakieś przebarwienia są (wkleję poniżej), nie zmienia to faktu że na moim są za mocne. Dzięki za zwrócenie uwagi na przednią goleń, tak mi jakoś tam spasowała i tak ją wkleiłem, przy następnym postaram się o tym pamiętać. Przebarwienia robiłem stalowym pigmentem od AK i cieniami Tamki, no i brudzenie olejnymi. Kto wie może przerzucę się na pancerkę bo mnie jakoś zaczyna kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Kapitalne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi