model11 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Jaki chromik zastosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 Zapomniałem napisać. Ten marker liquid chrome i efekt jest dużo lepszy od x-11 tylko jeszcze nie całkiem umiem go używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Kedry będziesz malował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Share Napisano 17 Lutego 2017 Tzn ? Kolor docelowy już jest położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 KEDRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 17 Lutego 2017 Na błotnikach ma kedre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Share Napisano 17 Lutego 2017 Szczerze powiedziawszy oglądałem trochę zdjęć garbusów i nie zauważyłem tego:( Moja wina, w sumie pierwszy raz o tej kedrze słyszę. Dzięki za zwrócenie uwagi ale myślę że zostanie jak jest, widziałem teraz że są one w roznych kolorach więc może przyjmę że są różowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Mała aktualizacja nie długo koniec: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Zapuść delikatnego washa z ciemniejszej farby bazowej w te rowki tapicerki - będzie ciekawiej wyglądać. Opcjonalnie możesz też jaśniejszą farba bazową przetrzeć dolną krawędź siedziska oraz górną oparcia - te elementy szybko się wycierają w 1:1. Poza tym wygląda to bardzo obiecująco Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 24 Lutego 2017 Autor Share Napisano 24 Lutego 2017 Zapuść delikatnego washa z ciemniejszej farby bazowej w te rowki tapicerki - będzie ciekawiej wyglądać. Opcjonalnie możesz też jaśniejszą farba bazową przetrzeć dolną krawędź siedziska oraz górną oparcia - te elementy szybko się wycierają w 1:1. Poza tym wygląda to bardzo obiecująco Pozdrawiam Messer Nie zajrzałem i się pospieszyłem ze składaniem teraz już buda zamknięta:/ a i jeszcze udało mi się upalcować szyby... Zorientowałem się dopiero dzisiaj a to dlatego że za szybko chciałem i po pierwszej w nocy siedziałem wczoraj i chyba za bardzo zmęczony byłem aby to zauważyć. Takie poglądowe fotki galerię nie długo postaram się zrobić P.s. najważniejsze że żonie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Bardzo ładnie Ci wyszło, a wnętrze pomalowałeś idealnie - wash innym razem Jestem pod wrażeniem chromów których jest spooro gratuluje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Kolor nie w moim guście ale wygląda dobrze tylko co się stało z szybami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekVW Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Garbusek pierwsza klasa. Fajnie wyszło. Czym robiłeś listwy i chromy bo zbliżam się do tego etapu u siebie. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 28 Lutego 2017 Autor Share Napisano 28 Lutego 2017 Szyby upalcowałem sam:/ ale kasta przyklejona mocno do podwozia bo nie chciała dojść tak z 2 mm i po fakcie się zorientowałem. A listwy robione tym markerem liquid chrome firmy Molotow fajnie wyszło aczkolwiek trzeba nabrać wprawy w używaniu tego markera tak jak to kolega Coppercat w swoim wątku zauważył trochę"leje" i trzeba nabrać wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Czy tym markerem bez problemu równo położyłeś chrom na kołpakach czy większe powierzchnie niż srebrne listwy to wiekszy problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 28 Lutego 2017 Autor Share Napisano 28 Lutego 2017 Markerem tyllko listwy zna drzwiach,masce i rsmki okien reszta to zestawowy chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 Gdzie ten marker kupiles i jaka grubosc koncowki wybrales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 Na molotow.com.pl grubość 1mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi