lodzianin Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Która Katiuszka w 72 jest poprawniejsza wymiarowo i ma lepszy podział technologiczny...MPM czy ICM ??? [o Frogu nie wspomnę] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Nie ten dzial! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 lodzianin takie pytania to do działu Pytania i Odpowiedzi , przecież Katiusza nawet nie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzianin Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Mi chodzi o samolot, lekki bombowiec, Tupolew SB-2 M-100/M-100A . Republikańscy Hiszpanie nazywali go Katyuska. . Chodzi mi o to, który SB-2 M-100 w 72ce jest poprawniejszy wymiarowo. MPM-u czy ICM-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=1245&origin=sparte in-box ICMa. MPMa nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzianin Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Ten MPM to jest ich radosna twórczość z roku bodajże 2001. One oba M-100 i M-103 są pod http://www.mpm.cz/catalog.asp w skali 1-72. Ale pod względem wyposażenia, zwłaszcza zewnętrznego, ten ICM jest dużo lepszy od tego z MPM-u [tamten co prawda ma blaszki do kokpitu, ale nie ma np. bomb ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi