Berni Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Serwus. Oto następny do kolekcji Młotków, tradycyjnie prosto z pudła: Do następnego... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Fajny, podoba mi się, a że właśnie zacząłem czytać "Afganistan Dowódca plutonu" Stachowskiego i Zdanowicza to akurat "wchodzi" w klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 jak zrobiłeś cieniowanie na draperii plandeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtaku Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Realistycznie wygląda. Od razu przypomina mi się gra America's Army hehe. Ile czasu zajęło Ci się tworzenie tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 Serwus. jak zrobiłeś cieniowanie na draperii plandeki? Moim zdaniem najlepiej jak potrafiłem a na poważnie jakaś tam pseudomodulacja, następnie płukanka i na to suchy pędzel ze stopniowo rozjaśnianego koloru bazowego aż do białego, tak coś koło 4-5 kolorów pośrednich, z tym, że za każdym razem z pędzla zcierałem co raz więcej farby, tak że biały był już naprawdę suchy... Mam nadzieję, że dobrze to wytłumaczyłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 No właśnie zastanawiałem się czy była modulacja i podejrzewałem suchego pędzla w użyciu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi