saj4 Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Zgłaszam się z takim oto zapytaniem. Czy posiada ktoś z forumowiczów zbędne rakiety rosyjskie (chodzi mi o, R w skrócie lotnicze). Potrzebuje ich do dioramy, bo razem z migiem jest tylko komplet 6 rakiet.... Zainteresowanych prosze o kontakt !! Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Po pierwsze Kolego - określ się co do skali Po drugie Kolego - określ się co do MiGa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Siet Faktycznie, o najważniejszym zapomniałem ;) Skala 1:48, a MiG to 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Mam zobaczę czy będą mi potrzebne tylko powiedz mi jakie uzbrojenie miał MiG 29 UB (nasza polska piętnastka [15]) Resztę oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Jak długo mam okazje przebywać w środowisku MiG-ów 29 to jeszcze nie widziałem ani razu żeby któryś UB był uzbrajany w rakiety Przyczyna, uboższa stacja radiolokacyjna, chyba nie muszę wyjaśniać dlaczego Ale sądzę że można podwiesić R-60, R-27 (tutaj nie jestem pewien) i R-73. Ale pewnie wszystkie można podwiesić. Lukas, śledzę Twoją relację z budowy, ja sie pokusiłem o dorobienie (zapgrejdowanie) tuneli dolotowych, no masakra Masa dłubaniny i nerwów straconych No i jeszcze masa szpachli. A to dopiero początek Potem skrócenie goleni (kolejna wpadka ACADEMY) i zmiana kąta wzniosu skrzydeł... Pomierzyłem, przymierzyłem i wyszło mi że po przyklejeniu skos będzie dodatni... Zresztą pytając MARKA mi to samo powiedział Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 To dostaniesz rakietki napisz mi teraz na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Napisze jak wrócę do domku W tej chwili siedzę u babci w zamian mogę Ci podesłać narysowane w AUTOCAD-zie numerki boczne z samolotów 41 ELT. Znaczy cyfry od 0 do 9, a resztę sobie już sam będziesz mógł dobrać i dopasować w razie co Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi