panjarzomb Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Świetny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Model bardzo mi się podoba . Niedociągnięcia wymienili Koledzy wcześniej. Ja natomiast chciałbym pochwalic dobrą jakośc zdjęc ( ostrośc, tło, kadrowanie ) - to ważna sprawa przy prezentacji modelu na forum i zachęcam do założenia warsztatu przy budowie następnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Dzięki. Zdjęcia robiłem aparatem iPhone 6, tło to zwyczajne kartki ustawione pod veluxem. Zestaw amatora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarzomb Napisano 18 Marca 2017 Autor Share Napisano 18 Marca 2017 Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi