Leszek.Sz. Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Witam, po ponad roku nic nie robienia w temacie modeli wystrugałem takiego oto Peefa. Stary zestaw kupiony za grosze dawno temu, po postawieniu go koło eduarda wypada dość archaicznie odnośnie proporcji, detali i ogólnego wyglądu. W kokpicie blaszka eduarda, silnik z jakiś eduardowych resztek, pitot wystrugany samodzielnie, zestawowy połamał się, dodałem kabelki i anteny IFF z jakiś pozostałości blaszkowych. Maski montexu zostawiły paskudne placki kleju na owiewce, jakoś to doczyściłem – ostatni raz użyłem montexowego dziadostwa. UB-16 żywiczne – pozostałość po profipakowym MF-e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Fajny podoba mi się. Trochę jak dla mnie za bardzo podkreślone linie na górze i wydaje mi się, że za bardzo się błyszczy. Generalnie jest . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Konkret tylko tak jak kolega kowal76 tez dał bym go w matt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Chwilowo nie mam bezbarwnego mata, dlatego został z takim dość mocnym półbłyskiem. Jak przyjdzie mat wraz z zamówionymi farbami to gdzieniegdzie pryśnie się matem i wytłumi te rozbłyski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam215 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Spoko, w hangarze mógł tak wyglądać, 7g po powrocie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts