Leszek.Sz. Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Witam, po ponad roku nic nie robienia w temacie modeli wystrugałem takiego oto Peefa. Stary zestaw kupiony za grosze dawno temu, po postawieniu go koło eduarda wypada dość archaicznie odnośnie proporcji, detali i ogólnego wyglądu. W kokpicie blaszka eduarda, silnik z jakiś eduardowych resztek, pitot wystrugany samodzielnie, zestawowy połamał się, dodałem kabelki i anteny IFF z jakiś pozostałości blaszkowych. Maski montexu zostawiły paskudne placki kleju na owiewce, jakoś to doczyściłem – ostatni raz użyłem montexowego dziadostwa. UB-16 żywiczne – pozostałość po profipakowym MF-e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Fajny podoba mi się. Trochę jak dla mnie za bardzo podkreślone linie na górze i wydaje mi się, że za bardzo się błyszczy. Generalnie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Konkret tylko tak jak kolega kowal76 tez dał bym go w matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 Chwilowo nie mam bezbarwnego mata, dlatego został z takim dość mocnym półbłyskiem. Jak przyjdzie mat wraz z zamówionymi farbami to gdzieniegdzie pryśnie się matem i wytłumi te rozbłyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Spoko, w hangarze mógł tak wyglądać, 7g po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi