grzes430 Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Witam wszystkich, Przedstawiam wam humvee filipińskich marines: http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=50&t=715&p=28079#p28079 Wystartowałem z zestawu Academy M998 IED gun truck. Sam pojazd szału nie robi, ale malowanie oraz blachy ryflowane to coś co zachęciło mnie do wykonania modelu. Zdaję sobie sprawę z licznych błędów i zaniedbań, większość z nich pojawiła się w końcowej fazie gdy już bardziej liczyło się dokończenie modelu niż sam efekt, a z całości jestem umiarkowanie zadowolony. A teraz zdjęcia: wnętrze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Ciekawa konstrukcja oraz ciekawe malowanie. Jedynie zdjęcia trochę ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Ciekawy model mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi