Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem być niestety sie nie udało i żałuje bo i pogoda dopisała i pewnie modele tez , ma kotś jakieś foty?? Bym poprosił

Napisano

Podziękowania z Poznania! Droga powrotna do domu wyjątkowo szybko i bez problemów.

Muzeum Lotnictwa Polskiego to najlepsze miejsce na świecie na konkurs modelarski. Organizacja imprezy na "szóstkę".

Dziękuję też za uznanie moich modeli wyrażone w kilku trofeach.

Z wielu względów zapamiętam tę imprezę jako jedną z najlepszych.

Pozdrawiam wszystkich spotkanych "starych" i nowo poznanych znajomych!

Napisano

Inowrocław dotarł do domu około 23.

Dzięki za nagrodę "opaskową"

Do przyszłego roku.

Pozdrawiam

Napisano

Gratuluję organizatorom bardzo udanej imprezy.

Miejsce wymarzone do takiego spotkania.

Organizacyjnie na 5+, sprawnie, miło, tak jak powinno być.

Pozdrawiam starych i nowo poznanych kolegów.

Dziękuję sędziom i organizatorom za dostrzeżenie moich prac.

A żeby nie było, że wszystko jest ok. taka mała propozycja dla organizatorów, może udałoby się zainteresować jakiś mały punkt gastronomi. Po trudach oglądania i zwiedzania myślę, że znaleźliby się chętni do kupienia czegoś ciepłego na ząb.

Napisano

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim modelarzom i sympatykom których mieliśmy zaszczyt gościć na Festiwalu Modelarskim - Kraków 2017. Dziękuje również osobom które wystawiały giełdę modelarką i sponsorom.

Stworzyliście wspaniałą atmosferę a piękne modele były prawdziwą radością dla oczu

Przesyłam link do wyników: WYNIKI

I zapraszamy ponownie za rok

IPMS Kraków