TReS Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Miałem być niestety sie nie udało i żałuje bo i pogoda dopisała i pewnie modele tez , ma kotś jakieś foty?? Bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Byłem (trudno by mieć wymówkę będąc na miejscu). Podziękowania dla organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Podziękowania z Poznania! Droga powrotna do domu wyjątkowo szybko i bez problemów. Muzeum Lotnictwa Polskiego to najlepsze miejsce na świecie na konkurs modelarski. Organizacja imprezy na "szóstkę". Dziękuję też za uznanie moich modeli wyrażone w kilku trofeach. Z wielu względów zapamiętam tę imprezę jako jedną z najlepszych. Pozdrawiam wszystkich spotkanych "starych" i nowo poznanych znajomych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipcon Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Inowrocław dotarł do domu około 23. Dzięki za nagrodę "opaskową" Do przyszłego roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Gratuluję organizatorom bardzo udanej imprezy. Miejsce wymarzone do takiego spotkania. Organizacyjnie na 5+, sprawnie, miło, tak jak powinno być. Pozdrawiam starych i nowo poznanych kolegów. Dziękuję sędziom i organizatorom za dostrzeżenie moich prac. A żeby nie było, że wszystko jest ok. taka mała propozycja dla organizatorów, może udałoby się zainteresować jakiś mały punkt gastronomi. Po trudach oglądania i zwiedzania myślę, że znaleźliby się chętni do kupienia czegoś ciepłego na ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IPMS_Krakow Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Jeszcze raz dziękujemy wszystkim modelarzom i sympatykom których mieliśmy zaszczyt gościć na Festiwalu Modelarskim - Kraków 2017. Dziękuje również osobom które wystawiały giełdę modelarką i sponsorom. Stworzyliście wspaniałą atmosferę a piękne modele były prawdziwą radością dla oczu Przesyłam link do wyników: WYNIKI I zapraszamy ponownie za rok IPMS Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Sierko Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Jeszcze tylko relacja fotograficzna i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Jak by co to kilka fotek można obejrzeć u mnie. http://www.tomasziskrzycki.ig.pl/portfolio/fotorelacje/300/wystawa-modelarska-krakow-2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi