Lasota93 Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Witam, przedstawiam Wam mój drugi model, jaki ukończyłem i pierwszą ciężarówkę w moim portfolio. Spędziłem nad nią pół roku, głównie ze względu na brak czasu. Jest w niej wiele niedociągnięć. Klej na szybach i kilka innych wpadek... Mimo to, jest moim zdaniem śliczna i pięknie prezentuje się na półce. Czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Od drugiej fotki zdjęcia nie otwierają się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasota93 Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Dziwne, u mnie wszystko działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Od drugiej fotki zdjęcia nie otwierają się . Mam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasota93 Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Poprawione zdj. Mam nadzieje, że teraz działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Gratuluje, podoba mi sie. Dorzuciłbym trochę więcej brudzenia podwozia, silnika, ramy. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Marca 2017 Share Napisano 19 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi