ainam102 Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Witam! Popsuł mi się manometr w kompresorze AS 186, bo po spuszczeniu powietrza wskazówka spada tylko do 1 a nie do zera, i tu mam pytanie jaki manometr kupić, czy wystarczy taki standardowy do 6 barów? jaki tam jest gwint, w hydraulice jestem zupełnie zielony, no i czy po wymianie trzeba ten gwint jakoś dodatkowo uszczelnić tak by powietrze nie uciekało? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TReS Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Amazing art na allegro ma taki jak potrzebujesz do swego kompresora za pare zl, i napewno bedzie pasowal, uszczelnic mozesz pasta silikonową. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Lub taśmą teflonową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts