ainam102 Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Witam! Popsuł mi się manometr w kompresorze AS 186, bo po spuszczeniu powietrza wskazówka spada tylko do 1 a nie do zera, i tu mam pytanie jaki manometr kupić, czy wystarczy taki standardowy do 6 barów? jaki tam jest gwint, w hydraulice jestem zupełnie zielony, no i czy po wymianie trzeba ten gwint jakoś dodatkowo uszczelnić tak by powietrze nie uciekało? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Amazing art na allegro ma taki jak potrzebujesz do swego kompresora za pare zl, i napewno bedzie pasowal, uszczelnic mozesz pasta silikonową. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Lub taśmą teflonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi