Panzer Machine Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Ten model firmy Tamiya (zestaw 61017) sklejałem w tym samym czasie co model Raidena. pod względem dopasowania do siebie części trochę jednak odstaje ale nieznacząco. Kalkomanie były OK, chociaż ciut za grube. Również jak w przypadki Raidena podarowałem sobie walkę z wypukłymi liniami podziału oraz weatheringiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Czysty wodnosamolot, ciekawa koncepcja Wykonanie przypomina mi styl z pudełek Tamiyi w ich serii 1:72, ma to swój urok, niewątpliwie. "Stara" szkoła, jak to niektórzy mówią. Robiłem ten model kilka lat temu i o ile pamiętam (skończył bowiem, jako zabawka mojego najmłodszego syna i co ciekawe, po urwaniu pływaków reszta zadziwiająco długo trzymała się kupy) jest tam całkiem sporo wklęsłych linii, a i wypukłe można łatwo podkreślić, suchym pędzlem albo delikatnym przetarciem do ciemnego podkładu - model zyskałby wizualnie. Bez wątpienia można było zaś dodać nieco zróżnicowania samym malowaniem. Nie wkleiłeś pitota, brak anteny. Ale za to ładne zdjęcia. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 27 Lutego 2017 Autor Share Napisano 27 Lutego 2017 Podejrzewam, że za niedługo mój model skończy dokładnie tak jak Twój - w rękach mojej córki hehe Bałem się ruszać te wypukłe linie podziału... i w końcu olałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi