Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie szanownych kolegów,

Przedstawiam wam galerie ukończonego w bólach Forda F-350 - Meng.

Składalność modelu bardzo dobra, odwzorowanie na dobrym poziomie...

Ogólnie polecam ten model.

A oto zdjęcia:

b8fvU7T.jpg

rRJsKQu.jpg

a0UjZk5.jpg

GURWSL7.jpg

hfVjFJ9.jpg

z8sHWo6.jpg

1xKoksR.jpg

Mam nadzieje że choć trochę wam się podoba...

Napisano

Choć trochę? Bardzo się podoba Może trochę paka zbyt brudna w stosunku do zewnętrza nadwozia (lub odwrotnie), ale to zawsze jest kwestia dyskusyjna, rzecz gustu itd. Jakoś tak ten zestaw (i jego mniejsza "wersja" w 1/35) przeszły w sieci bez echa, ze świecą szukać modeli. A szkoda, bo ilość możliwych modyfikacji (także, a może przede wszystkim, militarnych) jest całkiem spora.

Może Hummer H1 od Menga do kompletu?

Napisano
Choć trochę? Bardzo się podoba Może trochę paka zbyt brudna w stosunku do zewnętrza nadwozia (lub odwrotnie), ale to zawsze jest kwestia dyskusyjna, rzecz gustu itd. Jakoś tak ten zestaw (i jego mniejsza "wersja" w 1/35) przeszły w sieci bez echa, ze świecą szukać modeli. A szkoda, bo ilość możliwych modyfikacji (także, a może przede wszystkim, militarnych) jest całkiem spora.

Powiem, a raczej napiszę szczerze, paka była miejscem ćwiczeń. Bałem się strasznie co z tego wyjdzie więc na koniec trochę przesadziłem .

I tak masz rację, model przeszedł bez echa i powiem szczerze że nie mam bladego pojęcia czemu. Moim skromnym zdaniem jest bardzo dobrze wykonany i poważnie zastanawiam się na kolejną wersja ;).

Może Hummer H1 od Menga do kompletu?

Mam, już czeka od kilkunastu tygodni

• 1 month later...
Napisano

Jest super. Może bo trochę bardziej "uwalić " błotem?