jankes Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Witam serdecznie szanownych kolegów, Przedstawiam wam galerie ukończonego w bólach Forda F-350 - Meng. Składalność modelu bardzo dobra, odwzorowanie na dobrym poziomie... Ogólnie polecam ten model. A oto zdjęcia: Mam nadzieje że choć trochę wam się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Choć trochę? Bardzo się podoba Może trochę paka zbyt brudna w stosunku do zewnętrza nadwozia (lub odwrotnie), ale to zawsze jest kwestia dyskusyjna, rzecz gustu itd. Jakoś tak ten zestaw (i jego mniejsza "wersja" w 1/35) przeszły w sieci bez echa, ze świecą szukać modeli. A szkoda, bo ilość możliwych modyfikacji (także, a może przede wszystkim, militarnych) jest całkiem spora. Może Hummer H1 od Menga do kompletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankes Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Choć trochę? Bardzo się podoba Może trochę paka zbyt brudna w stosunku do zewnętrza nadwozia (lub odwrotnie), ale to zawsze jest kwestia dyskusyjna, rzecz gustu itd. Jakoś tak ten zestaw (i jego mniejsza "wersja" w 1/35) przeszły w sieci bez echa, ze świecą szukać modeli. A szkoda, bo ilość możliwych modyfikacji (także, a może przede wszystkim, militarnych) jest całkiem spora. Powiem, a raczej napiszę szczerze, paka była miejscem ćwiczeń. Bałem się strasznie co z tego wyjdzie więc na koniec trochę przesadziłem . I tak masz rację, model przeszedł bez echa i powiem szczerze że nie mam bladego pojęcia czemu. Moim skromnym zdaniem jest bardzo dobrze wykonany i poważnie zastanawiam się na kolejną wersja ;). Może Hummer H1 od Menga do kompletu? Mam, już czeka od kilkunastu tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Jestem pod wrażeniem "brudzenia" Super wyszło. Jedno koło obmyte do prezentacji rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Jest super. Może bo trochę bardziej "uwalić " błotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi