Melnikov Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Witam Model ładnie spasowany. Szpachli użyłem tylko w miejscach montowania anten i tam musiałem trochę poprawić otwory wiertełkiem, a tak to ok. Taki model na szybko ;) Polecam bo sam wóz wygląda super. Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Model ładny, ale końcowy odbiór psują: 1. Lina w kolorze kamuflażu 2. Pełna i grubaśna chorągiewka znaku taktycznego 3. Za grube ograniczniki Więcej grzechów nie pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Ogólnie mi się podoba, natomiast ocenę merytoryczną zostawię specom z tej skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 Model ładny, ale końcowy odbiór psują:1. Lina w kolorze kamuflażu 2. Pełna i grubaśna chorągiewka znaku taktycznego 3. Za grube ograniczniki Więcej grzechów nie pamiętam @1 Lina była srebrna, ale przy drybrush'u musiałem ją zamazać ;P Do poprawy. @2 Racja. Ale robiłem model z pudła i nie planowałem przeróbek. @3 To samo co w punkcie drugim. Czasem po prostu mam ochotę na mniej ambitne projekty i prawdę mówiąc nie przykładam uwagi do szczegółów. Chciałem, aby to był taki model na szybko ;) Lecz każdą uwagę przeczytałem i w innych modelach będę zwracał uwagę ;) Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts