Melnikov Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Witam Model ładnie spasowany. Szpachli użyłem tylko w miejscach montowania anten i tam musiałem trochę poprawić otwory wiertełkiem, a tak to ok. Taki model na szybko ;) Polecam bo sam wóz wygląda super. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Model ładny, ale końcowy odbiór psują: 1. Lina w kolorze kamuflażu 2. Pełna i grubaśna chorągiewka znaku taktycznego 3. Za grube ograniczniki Więcej grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Ogólnie mi się podoba, natomiast ocenę merytoryczną zostawię specom z tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Model ładny, ale końcowy odbiór psują:1. Lina w kolorze kamuflażu 2. Pełna i grubaśna chorągiewka znaku taktycznego 3. Za grube ograniczniki Więcej grzechów nie pamiętam @1 Lina była srebrna, ale przy drybrush'u musiałem ją zamazać ;P Do poprawy. @2 Racja. Ale robiłem model z pudła i nie planowałem przeróbek. @3 To samo co w punkcie drugim. Czasem po prostu mam ochotę na mniej ambitne projekty i prawdę mówiąc nie przykładam uwagi do szczegółów. Chciałem, aby to był taki model na szybko ;) Lecz każdą uwagę przeczytałem i w innych modelach będę zwracał uwagę ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi