Marcin M. Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Zacząłem następnego. Chciałbym, żeby ta figurka była lepsza od poprzednich i mam nadzieję, że podpowiecie jakby, co i jak. Czarny podkład...: Pierwsze kolory: Na twarzy - dwarf skin vallejo game color: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Zapowiada się kolejna fajna figurka. Zasiadam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 O, widzę, że się nie oszczędzasz i szykuje się nam kolejna zacna figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Dawaj, dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Marca 2017 Autor Share Napisano 14 Marca 2017 Wprawdzie nie mój styl (muszę się przyzwyczaić) ale starałem się, by wyglądał maksymalnie bajkowo. Spinki na brodzie i mieczu pomalowałem na biało, po zrobieniu zdjęć zauważyłem, że brakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Kurcze, fajna robota! Zaczynam nabierać "smaku" na te figurki... Chyba też sobie taką pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Czy te figurki to taki na razie "skok w bok" od tego co do tej pory robiłeś (portfolio), czy kolejny kierunek zainteresowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Marca 2017 Autor Share Napisano 15 Marca 2017 Czy te figurki to taki na razie "skok w bok" od tego co do tej pory robiłeś (portfolio), czy kolejny kierunek zainteresowań? Dywersyfikacja, jak to mówią, żeby za szybko nie znudzić się jedna dziedziną. Poza tym potrzebuję nabyć wprawy, bo dioramy także mam na warsztacie, a tam, sam rozumiesz, figurki są ważnym elementem i powinny jakoś wyglądać. Tymczasem, popracowałem trochę nad podstawką. Ciemny wash, streaking grimes, rozjaśnienia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Super!!! Wygląda zupełnie jak rzeźba "wydłubana" w kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 Super!!! Wygląda zupełnie jak rzeźba "wydłubana" w kamieniu Znaczy się, ok. Miałem zrobić inaczej, ale po próbach z kolorowym washem zostałem przy ciemnobrązowym: Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 No, no figurka nabiera "rumieńców", super wyciągnięte detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Zrobiony. Zdjęć nie robiłem, bo aparat był w naprawie, a czekać z robotą mi się nie chciało. Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi