Lech Józwiak Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Witam kolegów mam prośbę czy może miał ktoś styczność z wypraskami AMK lub KITTY HAWK które są lepsze chodzi mi o spasowanie i czy nie mają nadlewek bo ja nie miałem okazji się z nimi spotkać. Proszę o odpowiedz. Mam zamiar kupić takie modele: KITTY HAWK 80119 - 1:48 MiG-25 PD / PDS Foxbat AMK AvantGarde 88003 - 1:48 Mikoyan MiG-31BM/BSM Foxhound Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman79 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 MiG-31 jest rewelacyjnie spasowany i wykonany wiec polecam bez zastanowienia. Co do MiGa-25 nie wypowiem sie bo nie miałem z nim do czynienia, choć opinie o nim nie są najlepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slee Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Mig-25 z KH ma zwalony nos, do tego jest pociety jak inne KittyHawki. Lepiej poczekaj na zapowiadanego miga z AMK albo kup MiG-25RBS z ICM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lech Józwiak Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 Dzięki za odpowiedz chodziło mi tylko o porównanie wyprasek bo nie miałem z nimi doczynienia także kupuje Miga-31 z AMK narazie jeden model bo do tanich one nie należą Miga-25 może później. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts