Marwaw Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Skończyłem Suma, zrobiłem kilka zdjęć. Model ucharakteryzowałem na II prototyp z uwagi na wszystkie wątpliwości jakie sie objawiły podczas budowy, a omówione zostały w wątku warsztatowym. Jego zgodność z oryginałem oceniam na 75%. Oczywiście jak każdy mój model jest on pod but Reszta zdjęć tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=26 Zapraszam do oglądania, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Przetarł byś go jeszcze, dla poniesienia efektu, jakiś delikatniutki suchy pędzel ,albo wash...... :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 9 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2008 Jest delikatnie przybrudzony, jednak nie chciałem przesadzać bo to w jedna z maszyn prototypowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2008 Wrzuciłem trochę nowych zdjęć, tym razem zbliżenia: Reszta tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=26&limit=9&limitstart=9 Zapraszam do oglądania, teraz już można spokojnie obijać pałą moje partactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 wszystko gites ale szkło jest straszne. Niszczy to mnóstwo efektu. Sory za tą krytykę, ale już ze mnie taki szczery sukinkot :-)). Poza tym mam o Tobie i Twoim modelarstwie bardzo wysokie zdanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2008 Dzięki Spiton, co do oszklenia w pełni się z Tobą zgadzam, jest fatalne, no cóż uroki vacu, może kiedyś zrobię od nowa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 świetna robota, bardzo mi się to podoba. Dodawałeś coś od siebie do wnętrza kabiny czy to prosto z pudła jest? Czy odpryski farby robiłeś na końcu jakimś pędzelkiem czy ścierałeś warstwę ostatniej powierzchni farby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2008 Dzięki, Wnętrze i detal są od podstaw, zpudła zaostała właściwie tylko skorupa, jak powstawał zobaczysz tu: viewtopic.php?t=4878 Otarcia robiłem metodą suchego pędzla. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi