Gość Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Proszę pomóżcie.Jakie kolory wg numeracji Humbrola, Pactry CZEGOKOLWIEK , nosił ten okręt. Wiem że pokład pomarańczowy a reszta szara ale jakie numery farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 (edytowane) jakoś przeoczyłem to pytanie Trumpeter w swojej instrukcji do okrętu Admiral Panteleyev poleca kolory Gunze Mr. color: kadłub powyżej KLW i nadbudówki Barley Gray H334 / 334 kadłub poniżej Insignia Red KLW H327 / 327 pokład główny Red Brown H - / 131 pokłady nadbudówek i lądowiska Orange Yellow H24 / 58 przelicznik na Humbrola (wg poradnika Payo): szary - 167, czerwony - 188, czerwono-brązowy - niestety brak, pomarańczowy - 169 kolory na pokłady możesz sobie spokojnie sam zmieszać sugerując się zdjęciami EDIT: Winogradow miał okazyjnie ciekawie malowane uzbrojenie /z tematu o Udałojach/ Jędrek Edytowane 17 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Proszę nie mów, że to model kitecha! Miałem dwa modele tego szajsu: T-90 i Winogradowa i więcej tego nie chcę oglądać Ja miałem nawet silniczek spalony w tym modelu, a smar był w postaci wyschniętych grudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Taaaak! To Kitech Chciałem zrobić eksperyment z wodą zrobioną z pleksi (gdzieś na forum jest mój wątek na ten temat).Wygląda okropnie ale eksperyment się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi