Gość Napisano 8 Stycznia 2008 Napisano 8 Stycznia 2008 Proszę pomóżcie.Jakie kolory wg numeracji Humbrola, Pactry CZEGOKOLWIEK , nosił ten okręt. Wiem że pokład pomarańczowy a reszta szara ale jakie numery farb? Cytuj
Jędrek Napisano 15 Marca 2008 Napisano 15 Marca 2008 (edytowane) jakoś przeoczyłem to pytanie Trumpeter w swojej instrukcji do okrętu Admiral Panteleyev poleca kolory Gunze Mr. color: kadłub powyżej KLW i nadbudówki Barley Gray H334 / 334 kadłub poniżej Insignia Red KLW H327 / 327 pokład główny Red Brown H - / 131 pokłady nadbudówek i lądowiska Orange Yellow H24 / 58 przelicznik na Humbrola (wg poradnika Payo): szary - 167, czerwony - 188, czerwono-brązowy - niestety brak, pomarańczowy - 169 kolory na pokłady możesz sobie spokojnie sam zmieszać sugerując się zdjęciami EDIT: Winogradow miał okazyjnie ciekawie malowane uzbrojenie /z tematu o Udałojach/ Jędrek Edytowane 17 Marca 2008 przez Gość Cytuj
Constructor Napisano 16 Marca 2008 Napisano 16 Marca 2008 Proszę nie mów, że to model kitecha! Miałem dwa modele tego szajsu: T-90 i Winogradowa i więcej tego nie chcę oglądać Ja miałem nawet silniczek spalony w tym modelu, a smar był w postaci wyschniętych grudek Cytuj
artoor_k Napisano 9 Września 2008 Napisano 9 Września 2008 Taaaak! To Kitech Chciałem zrobić eksperyment z wodą zrobioną z pleksi (gdzieś na forum jest mój wątek na ten temat).Wygląda okropnie ale eksperyment się udał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi