Paws Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 W ramach zabawy (dość mocno denerwującej ) zrobiłem sobie takie coś: do budowy użyłem igły,drucika i karty telefonicznej: gotowa konstrukcja: finał: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Mi się bardzo podaba to maleństwo. ostatnio jakaś moda na małe badziewia. Może tylko by zrobić dłuższą lufę i zrobić w niej malutkie wgłębienia jak są np. tutaj. http://www.eioba.pl/files/user1239/sten.jpg Pzdr Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2008 To był tylko taki "eksperyment-zabawa". Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 No może to zabawa, jak całe modelarstwo, ale nie mówię że jest brzydki, wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andersan Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 "Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 "Człowiek roztropny w czasie pokoju zachowuje miecz u swego boku" Pierwszy post na forum i to z dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 A ja nie widzę zdjęć. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 A ja nie widzę zdjęć. Też tak macie? Zobacz z którego roku jest post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi