cruenzo Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 droga wycieczko. Czy ktoś z was przerabiał może taki temat: model T-26 z MIrage'a i gąski z odcinków UniModels? będzie to współgrało czy zostać przy mirażowych gumisiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Zły dział ... A gąsacze Miraża nie są złe tylko do bani się je łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 Zły dział ... A gąsacze Miraża nie są złe tylko do bani się je łączy kufra....skoro zły dział to może wskażesz mi właściwy? bo nie sądze by miała byc to galeria, 1:1, walkaaround czy nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 A gąsacze Miraża nie są złe tylko do bani się je łączy A widziałeś kiedyś gąsienice Mirage do 7tp w skali 1/35 ?? Bo moim zdaniem chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 ale mi chodziło o skalę 1/72 a nie 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Mój kumpel kleił Vickersa w 1/72 z Miraga (gąski te same co w 7tp i T-26) Powiem jedno- po założeniu na koła prezentują się one bardzo dobrze. Są na tyle miękkie, że udało się ukształtować nawet charakterystyczne niewielkie zwisy między rolkami podtrzymującymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 A widziałeś kiedyś gąsienice Mirage do 7tp w skali 1/35 Tak leżą takie obok mnie Mam T-26/BT-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi