Panzer Machine Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 No ładnie to wygląda. Warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 16 Maja 2017 Autor Share Napisano 16 Maja 2017 Niestety wyszła kolejna wada tego zestawu. Komplet posiada dwie prawe gąsienice ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 24 Maja 2017 Autor Share Napisano 24 Maja 2017 Chwila przestoju... Czekam na realizację jednego zamówienia. W międzyczasie jakieś postacie trzeba zmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Super ,aż musiałem się cofnąć ,aby się upewnić ,ze to naprawdę 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Maja 2017 Autor Share Napisano 29 Maja 2017 Dziękuję. Jeszcze trochę pracy mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2017 Tak powoli coś tam dziergam... Mam nadzieję ukończyć go na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Podoba się bardzo....jak ci już pisałem. Obicia fajne...delikatne ale zdecydowane,naturalne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2017 Nie chcę go jakoś specjalnie katować. Chce zrobić ten czołg przed jego ostatnia bitwą. Miał już pewne ubytki, brakowało niektórych elementów, ale wciąż dawali popalić aliantom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 A tymczasem... Przyszedł też czas zmierzyć się w końcu z figurkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Podobają mi się te skrzynki na amunicję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2017 Dziekuje. Taki jeden co robi fajne modele zwrocil delikatnie uwage. ze nalezy jakos urozmaicic wszystko i dodac figurki. Zapewne ma racje wiec probuje swoich sil w mazianiu pedzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2017 Warsztat skończony viewtopic.php?f=68&t=58585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi